crossfit

Какво е CrossFit?

CrossFit е непрекъснато променящи се функционални движения изпълнени с висок интензитет.

CrossFit е начин на живот, характеризиращ се с безопасни, ефективни упражнения и здравословно хранене. CrossFit може да се използва за постигане различни цели, от подобрено здраве до загуба на тегло, до по-добро спортно представяне. Програмата работи за всички – хора, които тепърва започват и хора, които са тренирали години.

Тренировките

Магията е в движението. CrossFit тренировките са различни всеки ден и могат да бъдат модифицирани, за да помогнат на всеки спортист да постигне целите си. Тренировките могат да бъдат адаптирани за хора на всяка възраст и ниво на фитнес.

Кои движения наричаме функционални?

„Натурални“ или естествени движения, безопасни, ефективни и ефикасни, подобни на тези, които използвате всеки ден в живота.

Начин на живот

CrossFit като начин на живот е комбинация от здравословно хранене и упражнения е ключът към фитнеса и дългосрочното здраве.

CrossFit за мен ли е?

Да. Всеки може да тренира CrossFit, независимо от възрастта, нараняванията и текущите нива на фитнес. Програмата е модифицирана за всеки човек, за да му помогне безопасно да стане по-здрав и по-здрав.

Трябва ли да съм във форма, за да стартирам CrossFit?

Не. CrossFit е програмата, която ще Ви вкара във форма. Без значение какво е вашето текущо ниво на фитнес, можете да стартирате CrossFit. Когато станете по-здрави, тренировките ще станат по-предизвикателни. Всяка тренировка е предназначена да ви помогне да успеете, да подобрите фитнеса и да ви насочи към целите ви.

Ползи от Crossfit

нашите

треньори

CrossFit Vitosha Team