Нашата история

„Спортен център Garitage Park e част от първия етап от развитието на едноименния комплекс. Garitage Park е единственият по своята същност комплекс в България, който съчетава в себе си следните функции – офиси, жилища, търговски площи, образование, спорт и развлечения. Разположен e върху площ от 167 000 м2, от които 90 000 м2 паркова среда. Проектът се реализира поетапно, като в напълно завършен вид ще включва още 95 000 м2 офиси, 60 000 м2 жилища, основно училище за 500 деца, 4500 парко-места, детски и спортни площадки, спортна зала и редица търговски площи.

Спортният център се вписва прекрасно в концепцията на Garitage Park, според която основният фокус са хората, които ще живеят, работят, учат или прекарват част от свободното си време в комплекса.  Центърът, заедно с редицата други удобства, способства за създаване на среда, която предразполага всички ползватели и посетители да се чувстват уютно и комфортно – с две думи „на място“.

Спортният център Garitage Park се намира в район с директен достъп от Околовръстен път, бул. Александър Малинов и Бистришко шосе, а откритият паркинг  пред него разполага с капацитет от над 200 паркоместа за посетители. В непосредствена близост до комплекса е осигурен автобусен транспорт и метро

УДОБСТВА

Галерия

Предишна
Следваща
Cross Fit Vitosha