CrossFit

КЛЮЧЪТ ЗА ЗДРАВЕ И ФИТНЕС

CrossFit е начин на живот, който се характеризира с безопасни, ефективни упражнения и здравословно хранене. CrossFit може да се използва за постигане на всяка цел, от подобрено здраве до намаляване на теглото, до по-добри резултати. Програмата работи за всички - хора, които тепърва започват и хора, които тренират с години.

ТРЕНИРОВКИТЕ

Магията е в движенията. Тренировките са различни всеки ден и се променят, за да помогнат на всеки спортист да постигне своите цели. CrossFit тренировките могат да бъдат адаптирани за хора на всяка възраст и ниво на фитнес.

СТИЛ НА ЖИВОТ

Намали въглехидратите и стани от дивана! Стилът на живот на CrossFit комбинация от диета и физически упражнения - е ключът към фитнеса и продължителното здраве.

ОБЩНОСТТА

Група за взаимна подкрепа. В повече от 15,000 филиала по целия свят хората се насърчават и мотивират взаимно във всеки клас, докато работят за постигане на целите си. Започнете да тренирате с приятели!

„Яжте месо и зеленчуци, ядки и семена, малко плодове, малко нишесте и без захар. Запазете приема до нива, които ще подкрепят упражненията, а не телесните мазнини."

Greg Glassman, основател на CrossFit

Екип