Спининг

Предимства на колоезденето на закрито:

Изгаряйте калории

Spinning има различни ползи за здравето, фитнеса и начина на живот за широк кръг хора. Независимо дали сте напреднал, който търси повишаване на уменията или начинаещ, който се опитва да свали килограми, Спининг ще бъде подходяща опция.

Подобрете кардиото си за здраво сърце

Спининг може да се изпълнява като анаеробно упражнение, горене на калории и изграждане на мускулна издръжливост за продължителен период от време. Заниманията по спининг включват както тренировки за издръжливост, така и подобряване на сърдечно-съдовата система.

Екип


Станислав Гърков

Здравейте , аз съм Стан.
Занимавам се със Спининг от 5 години. От 3 години съм официялно сертивициран от “Schwinn Cycling” с plate Bronze. Ако и ти обичаш колелата , заповядай в класовете ми.

Петя Владева

 

Любовта ми към спорта започна на 13 годишна възраст тогава за първи път влязох в залата по кик-бокс , спорта се превърна в важна част от моя живот. След приключването със бойните спортове имах голям интерес към груповите тренировки ,пробвах доста от нашумелите , но това което ме завладя беше спининга , интензивна , забавна , шура и енергизираща тренировка.