Плуване за бебета

Защо?

Подобрява се мускулният тонус, издръжливостта и силата. Подобрява се координацията, баланса и кръвообращението. Развива се увереност и самочувствие, като децата имат по-добър и спокоен сън.

Как?

Обучението е процес, а не продукт – случва се със скоростта на детето, когато е отворено, спокойно и готово. Ние преподаваме любов към водата. Всичко е една игра, в която печелят и децата, и родителите.

От кога?

От самото раждане – във вана, от 3-4 месечна възраст може и в подходящ басейн. Заниманията във вода се провеждат заедно с родител до 3-4 годишна възраст, в зависимост от детето.

• За заниманията са Ви нужни памперс за многократна или еднократна употреба (попитайте нашите инструктори за нашите специални памперси в 3 размера), бански, хавлия, джапанки и чанта, пълна с усмивки и много настроение.

• Заниманията са с продължителност 30- 45 минути, като винаги се има предвид състоянието на двойката родител – дете.

• При първото посещение заниманието е обикновено до 30 минути.

• Важно е да се излезе преди да се е появила преумора и глад, която се проявява с усилено търкане на очите, смучене, вялост и понякога плач и раздразнителност.

• В случай на закъснение поради някаква причина, Ви препоръчваме да изчакате следващата група без да се мокрите, за да може да Ви обърнем достатъчно внимание и да не прекъсваме заниманието на групата.

• Преди занимание е задължително изкъпването под душ с топла и хладка вода, за да не бъде рязка температурната разлика за децата и да се измият кремовете и мазилата за предотвратяване реакция на кожата.

Екип