Канго Джъмпс

Какво е Kangoo Jumps

Kangoo Jumps е водеща марка за безопасно упражняване на мобилен отскок. Крайната визия на Kangoo Jumps е да създаде нов начин на живот, който умело да съчетава здраве, фитнес и забавление за всички.

Какви са обувки за Kangoo Jumps

Обувките за отскок на Kangoo Jumps са идеални за крос тренировки и осигуряват много допълнителни ползи за здравето и фитнеса. Те са проектирани за всички възрасти и фитнес нива и са много лесни за употреба. Обувките на Kangoo Jumps са резултатита на повече от 20 години проучвания и разработване на продукти, за да направят упражненията безопасни и невероятно забавни.

Как работят?

Патентованата пружинна система (наричана IPS или система за защита от въздействие) се компресира с всяка стъпка, за да поеме въздействието на атлетичната активност, което може да причини увреждане на ставите. Крайният резултат е усещане за лекота, което може да се сравни с „ходенето по въздух“. Тъй като подметката на обувката отдясно на ляво е плоска, страничната стабилност не е нарушена и потребителят ще се чувства сигурен и стабилен през цялата тренировка, независимо от избора на дейност.

Екип


Мария Карагьозова

Мария е сертифициран инстеуктор по Kangoo Power и Kangoo Dance!
Мария, обожава да спортува и не пропуска и ден, в който да не се раздаде в поне една тренировка . Но най много от всичко Мария обожава да скача. За това влага много страст и любов от цялото си сърце във всеки един от нейните часове! 
Целта на Мария е да ви предаде емоцията си, да ви зареди с енергията си и да ви накара с огромно желание и плам да се отдадате на тренировката. Тя ще ви помогне да се откъснете  напълно от ежедневието си и да се потопите в магията на Kangoo Jumps, да усетите ритъма на музиката в кръвта си, тя ще ви накара да изпитате истинско удоволствие от спорта и пълно удовлетворение от многото изгорени калории и от добре положените грижи за красивото ви и здраво тяло.

Виктория Сакъзова

️ВИКИ
е лицензиран инструктор по програмата Kangoo Power
Груповите тренировки винаги са били част от нейното ежедневие, но истинската й любов са тези по Kangoo Jumps®️!
Синтезът между високата им ефективност и  забавление ги превръщат в любим спорт за всеки, а като добавим магията на скачащите обувки, желаната форма и доброто настроение са гарантирани!  
Тренировката е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали! Не се притеснявайте да опитате нещо ново, различно и наистина завладяващо!
Вики ви ОБЕЩАВА, че ще скачате високо и ще се усмихвате широко

Мая Ризова

Мая Ризова е сертифициран инструктор по аеробни занимания и Kangoo Jumps с повече от 7 години опит. Занимава се със спорт и танци от ранна детска възраст, като се състезава в сферата на народните танци, волейбол и бокс.