Канго Джъмпс

Какво е Kangoo Jumps

Kangoo Jumps е водеща марка за безопасно упражняване на мобилен отскок. Крайната визия на Kangoo Jumps е да създаде нов начин на живот, който умело да съчетава здраве, фитнес и забавление за всички.

Какви са обувки за Kangoo Jumps

Обувките за отскок на Kangoo Jumps са идеални за крос тренировки и осигуряват много допълнителни ползи за здравето и фитнеса. Те са проектирани за всички възрасти и фитнес нива и са много лесни за употреба. Обувките на Kangoo Jumps са резултатита на повече от 20 години проучвания и разработване на продукти, за да направят упражненията безопасни и невероятно забавни.

Как работят?

Патентованата пружинна система (наричана IPS или система за защита от въздействие) се компресира с всяка стъпка, за да поеме въздействието на атлетичната активност, което може да причини увреждане на ставите. Крайният резултат е усещане за лекота, което може да се сравни с „ходенето по въздух“. Тъй като подметката на обувката отдясно на ляво е плоска, страничната стабилност не е нарушена и потребителят ще се чувства сигурен и стабилен през цялата тренировка, независимо от избора на дейност.

Екип