Фитнес, Групови занимания, CrossFit, Басейн и СПА зона, Водна аеробика, Плуване за бебета, Тренировки по плуване за деца и възрастни.

Предлагаме персонални тренировки по фитнес, CrossFit, вдигане на тежести и плуване и плуване за бебета. Препоръчително е предварително да  се уговорите с инструктора и да се запишете в графика му. Персоналните тренировки с нашите инструктори се заплащат допълнително, ако не са включени в пакетна цена.

За да тренирате самостоятелно във фитнеса, CrossFit зоната или басейна е необходимо да имате навършени 14 години. Лицата ненавършили 14 години, трябва да бъдат придружени от инструктор или родител, заплатил входна такса.

За фитнес и групови занимания, всеки посетител е длъжен да носи със себе си чисти спортни обувки, спортен екип, кърпа за поставяне върху уредите, голяма кърпа за баня. Посетителите в басейн и СПА зоната трябва да имат плувна шапка (влизането с плувна шапка в басейна е задължително), чехли, бански и кърпа.

Да, всеки, който иска да посети груповите занимания е длъжен да си създаде профил през онлайн платформата и да запази своя час през нашата онлайн резервационна система. Отписването при невъзможност да посетите заниманието е напълно задължително, в противен случай вашият профил ще бъде блокиран автоматично.

Предлагаме следните абонаменти:

  • Фитнес
  • Басейн и СПА
  • Фитнес Басейн и СПА
  • Групови занимания
  • CrossFit

Пълен ценоразпис може да разгледате тук.

Предлагаме еднократи посещения за:


Фитнес, басейн и СПА, водна аеробика, плуване за бебета, тренировки по плуване, групови занимания, CrossFit, вдигане на тежести и двигателна култура за деца. 

Пълен ценоразпис можете да разгледате тук.Да, работим с карти MultiSport, като не приемаме MultiSport kids. При нас може да използвате вашaта MultiSport карта за фитнес и групови занимания, веднъж дневно – спрямо усволята на MultiSport. Картата не покрива ползването на басейн и СПА зона.

Не предлагаме кърпи за ползване, може да закупите кърпа с логото на спортния център от рецепция.

Да. Всеки притежател на шестмесечен абонамент може да замрази своята карта еднократно за 15 дни, годишните абонаменти могат да се замразят за 30 дни (веднъж за 30 дни или два пъти по 15дни). Всички останали абонаменти не се замразяват или удължават поради ваканции, отпуски или невъзможност за посещение на спортния център.

Не, всеки абонамент е персонален и не се прехвърля на други лица.

Не се допускат лица, които няма да използват услугите на спортния център. Не се допускат наблюдатели във фитнеса и басейн и СПА зоната.

Да, може да използвате нашите сейфове разположени на рецепция.

Предлагаме безплатен паркинг за два часа на всеки клиент на спортния център след валидиране на талона. Всеки следващ час се заплаща по 2 лева на терминала във фоайето на сградата.