Фитнес, Групови занимания, CrossFit, Басейн и СПА зона, Водна аеробика, Плуване за бебета, Тренировки по плуване за деца и възрастни.

Предлагаме персонални тренировки по фитнес, CrossFit, вдигане на тежести, плуване и плуване за бебета. Препоръчително е предварително да  се уговорите с инструктора и да се запишете в графика му. Персоналните тренировки с нашите инструктори се заплащат допълнително, ако не са включени в пакетна цена.

За да тренирате самостоятелно във фитнеса, CrossFit зоната или басейна е необходимо да имате навършени 14 години.  Деца под 14г. не се допускат да посещават групови занимания и фитнес зоната, освен ако не са с персонални инструктор или част от мероприятие, организирано от Спортния център GARITAGE PARK. Спортният център си запазва правото да откаже достъп и/или да изведе децата в случай на неподходящо поведение.

За фитнес и групови занимания, всеки посетител е длъжен да носи със себе си чисти спортни обувки, спортен екип, кърпа за поставяне върху уредите, голяма кърпа за баня. Посетителите в басейн и СПА зоната трябва да имат плувна шапка (влизането с плувна шапка в басейна е задължително), чехли, бански и кърпа.

Да, всеки, който иска да посети груповите занимания е длъжен да си създаде профил през онлайн платформата и да запази своя час през нашата онлайн резервационна система

Трябва  да са направени през персоналния профил на клиента в web платформата / график на спортният център GARITAGE PARK.
Резервирането започва 168 часа преди началото на класа и приключва с започването на заниманието.
Направена резервация може да откажете най-късно до 2 часа преди началото на заниманието.

– При невъзможност за посещение, клиентът трябва да отмени резервацията си до 2 часа преди началото на заниманието.
– При неявяване на съществуваща резервация, достъпът до графика се спира и всички направени резервации в профила на клиента ще бъдат отменени автоматично и не подлежат на възстановяване.
– Блокираният достъп до графика може да бъде възстановен след заплащане на услугата  “достъп до график”, на стойност от 20 лв. Заплащането на услугата “достъп до график” може да се заплати онлайн през профила на клиента или на рецепцията в спортния център.
– Всеки клиент позволил си да създаде втори личен профил с цел да не заплати такса достъп да календар , ще бъде блокиран. Всички създадени от него профили и достъпа до спортния център ще бъдат блокирани докато не заплати таксата за достъп до календар.

Предлагаме следните абонаменти:

  • Фитнес
  • Басейн и СПА
  • Фитнес Басейн и СПА
  • Групови занимания
  • CrossFit
  • Плуване за бебета

Пълен ценоразпис може да разгледате тук.

Предлагаме еднократи посещения за:


Фитнес, басейн и СПА, водна аеробика, плуване за бебета, тренировки по плуване, групови занимания, CrossFit, вдигане на тежести и двигателна култура за деца. 

Пълен ценоразпис можете да разгледате тук.Да, работим с карти MultiSport, като не приемаме картите MultiSport kids и MultiSport LITE. При нас може да използвате вашaта MultiSport карта за фитнес и групови занимания, веднъж дневно – спрямо усволята на MultiSport. Картата не покрива ползването на басейн и СПА зона.

Притежателите на Мултиспорт карти посещаващи групови занимания, трябва да се регистрират на рецепти до 15 минути след започване на заниманието.
В противен случай ,трябва да заплатят посещението си на рецепция в брой или с банкова карта.

 

 

Не предлагаме кърпи за ползване, може да закупите кърпа с логото на спортния център от рецепция.

Деца под 14г. не се допускат да посещават спортния център, освен ако не са с персонален инструктор или част от мероприятие, организирано от Спортния център GARITAGE PARK. Спортният център си запазва правото да откаже достъп и да изведе децата в случай на неподходящо поведение.

НЕ. Всеки притежател на абонамент за шест и дванайсет месеца автоматично получава:

– Абонаментната карта за шест месеца, автоматично се удължават с 15 дни до 195 дни период на ползване.
– Абонаментната карта за 12 месеца, автоматично се удължават до 13 месеца период на ползване.

Всички останали абонаменти не се замразяват или удължават поради ваканции, отпуски или невъзможност за посещение на спортния център.

Не, всеки абонамент е персонален и не се прехвърля на други лица.

Не се допускат лица, които няма да използват услугите на спортния център. Не се допускат наблюдатели във фитнеса , залите за групови занимания , басейн и СПА зоната.
Да, може , но ще трябва да се заплати еднократно посещение басейн за дете до 14г. (с придружител заплатил входна такса)

Да, може да използвате нашите сейфове разположени на рецепция.

Предлагаме безплатен паркинг за два часа на всеки клиент на спортния център след валидиране на талона. Всеки следващ час се заплаща по 2 лева на терминала във фоайето на сградата.

Спортния център не носи отговорност за липсата на паркоместа на паркинга на GARITAG PARK.

Провеждането на тренировки от външни треньори и инструктори, не е разрешен на територията на спортния център. Може да се обърнете към рецепция за контакти с нашите инструктор и треньори.

Забранено е снимането в спортния център с телефони, фотоапарати и видео камери.  
Поставянето на трипод, стативи и други стойки за заснемане на тренировки.