Фитнес, Групови занимания, CrossFit, Басейн и СПА зона, Водна аеробика, Плуване за бебета, Тренировки по плуване за деца и възрастни.

Предлагаме персонални тренировки по фитнес, CrossFit, вдигане на тежести, плуване и плуване за бебета. Препоръчително е предварително да  се уговорите с инструктора и да се запишете в графика му. Персоналните тренировки с нашите инструктори се заплащат допълнително, ако не са включени в пакетна цена.

За да тренирате самостоятелно във фитнеса, CrossFit зоната или басейна е необходимо да имате навършени 14 години.  Деца под 14г. не се допускат да посещават групови занимания и фитнес зоната, освен ако не са с персонални инструктор или част от мероприятие, организирано от Спортния център GARITAGE PARK. Спортният център си запазва правото да откаже достъп и/или да изведе децата в случай на неподходящо поведение.

За фитнес и групови занимания, всеки посетител е длъжен да носи със себе си чисти спортни обувки, спортен екип, кърпа за поставяне върху уредите, голяма кърпа за баня. Посетителите в басейн и СПА зоната трябва да имат плувна шапка (влизането с плувна шапка в басейна е задължително), чехли, бански и кърпа.

Да, всеки, който иска да посети груповите занимания е длъжен да си създаде профил през онлайн платформата и да запази своя час през нашата онлайн резервационна система

Трябва  да са направени през персоналния профил на клиента в web платформата / график на спортният център GARITAGE PARK. Резервация през рецепцията е възможна само в случай на техническа невъзможност да се резервира часът през платформата на спортния център GARITAGE PARK.
Резервирането започва 168 часа преди началото на класа и приключва 5 мин. преди началото.
Направена резервация може да откажете най-късно до 2 часа преди началото на заниманието.

-Ако не откажете резервация или не дойдете навреме за класа, няма да имате право да резервирате за 168 часа (7 дни).
-Клиент нарушил правилото за отписване от занимание , ще му бъде  блокиран профила за 168 часа (7 дни).
-Забранено е създаването на втори профил в резервационата система с цел записване, поради блокиран титулярен профил.

Притежателите на абонаменти карти за брой посещения, нарушили правилата от точка 5.4. ще им бъде отнето едно посещение от предплатените посещения за съответното пропуснато занимание. След което профила ще бъде от блокиран.Предлагаме следните абонаменти:

  • Фитнес
  • Басейн и СПА
  • Фитнес Басейн и СПА
  • Групови занимания
  • CrossFit
  • Плуване за бебета

Пълен ценоразпис може да разгледате тук.

Предлагаме еднократи посещения за:


Фитнес, басейн и СПА, водна аеробика, плуване за бебета, тренировки по плуване, групови занимания, CrossFit, вдигане на тежести и двигателна култура за деца. 

Пълен ценоразпис можете да разгледате тук.Да, работим с карти MultiSport, като не приемаме MultiSport kids. При нас може да използвате вашaта MultiSport карта за фитнес и групови занимания, веднъж дневно – спрямо усволята на MultiSport. Картата не покрива ползването на басейн и СПА зона.

Не предлагаме кърпи за ползване, може да закупите кърпа с логото на спортния център от рецепция.

НЕ. Всеки притежател на абонамент за шест и дванайсет месеца автоматично получава:

– Абонаментната карта за шест месеца, автоматично се удължават с 15 дни до 195 дни период на ползване.
– Абонаментната карта за 12 месеца, автоматично се удължават до 13 месеца период на ползване.

Всички останали абонаменти не се замразяват или удължават поради ваканции, отпуски или невъзможност за посещение на спортния център.

Не, всеки абонамент е персонален и не се прехвърля на други лица.

Не се допускат лица, които няма да използват услугите на спортния център. Не се допускат наблюдатели във фитнеса , залите за групови занимания , басейн и СПА зоната.
Да, може , но ще трябва да се заплати еднократно посещение басейн за дете до 14г. (с придружител заплатил входна такса)

Да, може да използвате нашите сейфове разположени на рецепция.

Предлагаме безплатен паркинг за два часа на всеки клиент на спортния център след валидиране на талона. Всеки следващ час се заплаща по 2 лева на терминала във фоайето на сградата.